Lunch

Vanwege de Covid-19 maatregelen is ons café momenteel gesloten. Wel kun je elke donderdag tussen 11:00-13:00 bij ons een gratis maaltijd afhalen. Het betreft een goede maaltijd die je thuis kunt opwarmen mét toetje!

“Elke week word er op donderdag van 11:00-15:00 een uitgebreide lunch geserveerd. Onze vrijwilligers staan daarbij voor u klaar! Daarbij kunt denken aan broodjes hamburger, pannenkoeken, maaltijdsalades of een goed gevulde wrap met kip. Elke week is er weer een andere lunchspecial beschikbaar. Tijdens ons lunch is er alle ruimte voor gesprek en contact in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Hier kunt u even rustig tot uzelf komen.”

Inloopmaaltijden

Vanwege de Covid-19 maatregelen zijn we momenteel gesloten. Wel kun je plaatsvervangend een goede (vega) maaltijd ophalen met een toetje. Ophalen kan tussen 13:00 en 15:00 op onze locatie. Zie onze agenda voor de actuele data.

“Om de week worden er op zondagmiddag maaltijden gekookt en geserveerd voor onze stadsgenoten. Daarbij denken we aan hen die alleen gaan en staan en geen gezelschap hebben om samen mee te eten maar ook aan de gezinnen die het in deze tijd moeilijk hebben om rond te komen. We willen ons ook richten op de studenten die nieuw zijn in onze stad en het alleen moet zien te redden. Zij mogen allen binnenlopen! Op deze manier willen we hen een stuk gezelligheid geven. Kom gerust eens langs om zelf te proeven hoe het is. Het smaakt zeker naar meer.”

Paas- en Kerstmaaltijden

Pasen ziet er dit jaar helaas heel anders uit. Omdat het café dicht moet blijven organiseren we dit jaar afhaalmaaltijden. Op zowel 1e als 2e Paasdag kan je tussen 13:00 en 15:00 bij ons een heerlijke maaltijd afhalen. Tot dan!

“Elk jaar willen we de deur openzetten voor mensen die niemand anders hebben om de Kerst en Pasen mee te vieren. Voor veel eenzame mensen zijn dit de dagen waarop ze het hardst geconfronteerd worden met het gemis aan echte vrienden en warme familie banden. Naast gezelligheid is het eten natuurlijk een belangrijk ingrediënt van deze dagen. Een trouwe achterban (soms wel 20 verschillende mensen) zorgt ieder jaar dat we onze gasten een heerlijk drie gangen keuzemenu kunnen aanbieden. Zie voor de tweede Kerstdag 2012 een impressie in het fotoboek.”

Verhuur

Het koffiehuis staat op een centrale plek in de Nijmeegse binnenstad en biedt vergader- en workshopruimte aan kleine groepen tegen een geringe vergoeding. We zitten op loopafstand van het centraal station Nijmegen en er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving voor zowel fiets als auto. Er zijn ook keukenfaciliteiten aanwezig om eventueel zelf een maaltijd te verzorgen. Vele organisaties, groepen en studentenverenigingen hebben ons al weten te vinden en maken regelmatig gebruik van onze faciliteiten. Wij staan open voor uw aanvraag. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Wij sturen u graag onze offerte toe.